Jezus možem dovoljuje več žena

Članek je namenjen ljudem, ki si želijo spoznati Jezusa, živega Boga. Ti ljudje bodo kaj hitro spoznali, da cerkve učijo kontra Svetem Pismu, saj so pod satanistični oblastjo, kot preostali sistemi.

V Stari Zavezi so imeli mnogi ljudje, Mojzes, Abraham, Salomon, več žena. Tudi Jezus tega ni spremenil. Apostol Pavel je rekel, da morajo imeti eno ženo samo določeni uradniki v cerkvi. Za vse ostale pa to ne velja.

Moški ne sme pustiti žene, vendar to velja za ženo, ki sledi Jezusu, pri ostalih ni suženjsko vezan, kakor je pisano, saj se tako ali tako ona loći od njega, saj ne zdrži Božjega reda.

Moški ima torej lahko več žensk, a žena ne, kar je vidno skozi vso Staro in Novo Zavezo.

Popoln Božji plan je bil seveda en mož in ena žena a kakor vemo, že prva žena Eva ni ubogala in tudi današnje ne ubogajo Boga, zato tudi ne moža, ampak hudiča. Pridigar je dejal, da na svetu bi našel niti ene poštene ženske, saj so vse polne spletk.

Zato je Bog dovolil mnogim možem, da so imeli več žena, saj so bili le tako zadovoljeni oni in one.

Današnji zakoni so hinavščina. Noben mož ne uživa v zakonu. Vsi samo hinavijo, da bi ustrezali družbi. Danes uživajo alfa samski moški ali pa kurbirji.

Moj prijatelj ima 3 žene in nekaj postranskih. Pravi, da je tako najbolj srečen in one tudi. Verjamem mu.

Današnje ženske tudi ne marajo resnih fantov, ki bi dali vse za njo, saj one nekako vedo, da tega niso vredne. Kurbirje pa celo nagrajujejo. Od žensk ne smemo pričakovati preveč, saj so pač zapeljane satanu. A obatajajo tudi izjeme? Verjetno da, a vsakdo se odloči, koliko časa bo posvetil iskanju biserov. Pomembno pa je dodati, da Bog ne zahteva iskanje biserov. Bogu je bolj pomembno, da moški ne časti ženske, saj bi bil to hujši greh kot umor. Moški nehote častijo ženske, če imajo samo eno. Če jih imajo več, na njih gledajo kot na človeka, za kar jih nagradi tako ženska, kakor Bog.

Ženske danes sledijo sistemu, prijateljicam in ostalim lažnim bogovom. Včasih sem se temu upiral, spreminjal, danes to blagoslavljam. Iz tega sveta je treba pobrati to, kar je realno. So pa ženske lahko občasna super družba in občasna super pomoč.

Poroka po Svetem Pismu se sklene s seksom. Cerkve so si same izmislile obred z župnikom zaradi lastne koristi. Da, hudič vedno zmede ljudi. To je bilo moje veliko odkritje.

Prešuštvovanje, gledanje druge poročene ženske je seveda grešno, a samske so pa samske.

Največje odkritje pa je, da so vse ženske iste. Vse so grešne in potrebno jih je jemati kot takšne. Moški je slava Boga. Ženska je slava moškega, kakor je pisano. Moški z več ženami se lahko obnaša kot slava. Moški z eno pa je njen suženj. Žene so naučene, da sčasoma skušajo dominirati moža, ne znajo drugače, želijo, da se svet vrti okrog njih. Ni jih možno spremeniti, saj so se odločile za satana, ki jim umetno napihuje ponos. Pustite jih, saj ne vedo, kaj delajo, kakor je pisano.

Žena je podrejena samo možem, ki imajo več žena, saj oni ne častijo nje. Gre se za čaščenje. Mož bi moral častiti SAMO BOGA. Vse ostale ljudi pa bi moral jemati kot običajne ljudi, saj to tudi so.

Moški morajo žene ljubiti in najbolj jih lahko ljubijo takrat, jo jih one spoštujejo, to pa je občasno.

Moški je slava Boga in slediti mora samo Bogu. Za moškega je življenje avantura. Kdo ve, kam ga bo Bog poslal naslednji dan, morda v boj, morda uživat, morda oboje…

Sicer se pa vsakdo odloči za stil življenja. Namen članka je samo obvestilo, da je imeti več žena popolnoma v redu.

Slava tebi Jezus Kristus. Le tebe slavim, le tebe častim.