Jezus je pot, resnica in življenje

Cerkev je lažnjivi kult. Sveti Duh mi je rekel, naj zbrišem vse članke (654 člankov), saj moji članki lahko koga vodijo v zmešnjavo. Če želite spoznati resnico, pot in luč, pričnite hoditi z Jezusom. Pričnite brati Sveto Pismo. Ne hodite v cerkev. Najdite le resne posameznike za druženje, ki iskreno hodijo z Jezusom, sicer boste samo zmedeni. Jaz sem drago plačal za ta nauk. Če potrebujete kakšen nasvet, mi lahko pišete. Jezus je edina resnica. Ostalo je delo človeških rok. Resnica je radikalna. Če vam v življenju ne pomaga nič drugega, pričnite hoditi z Jezusom. Bog mi je priča, da sem resnico iskal vsepovsod po svetu, na vse možne načine. Odrešil me je samo Jezus. 

 

Okvirni postopek:

  1. Kesajte se za svoje grehe Jezusu in odpustil vam bo takoj. (Jezus, kesam se za…)
  2. Sprejmite Jezusa za EDINEGA Boga, edinega odrešenika, ki je plačal za vse naše grehe, ko je umrl na križu. (Jezus sprejmem te za EDINEGA Boga in tebi izročam vse svoje življenje…)
  3. Vaši grehi so brisani takoj. V imenu Jezusa Kristusa se boste na novo rodili.
  4. Vsak dan hodite z Jezusom, molite SAMO Jezusu in se obračajte na njega redno ob vseh situacijah (Opazujte čudeže, opazujte novo življenje, ki vam je dano)
  5. Sovražnik vas bo ponovno skušal. Na Zemlji poteka vojna med dobrim in slabim in v tej vojni lahko zmagate samo, če kličete Jezusovo ime.

Zakaj se vsa skrivnost življenja skriva v Jezusu? Gre za ošabno trditev. Naj vsakdo preizkusi zase ali je Jezus Bog. Če ga boste prosili, naj vam dokaže, vam bo dokazal.

Zakaj si je Bog zamislil vstop v dimenzijo Božjega Kraljestva izključno z vero v Jezusa? Bog je dolgo časa iskal enostaven način, ki je dostopen vsakomur. Vera je dostopna vsem ljudem, tudi bolnim in neumnim.

Zakaj na Zemlji vlada hudič in kaos, če Bog res obstaja? Ker smo se sami odločili, da bomo častili hudiča. Bog nas tako močno ljubi, da nam je dal svobodno voljo. Če sledimo njemu, živimo v nebesih na Zemlji že danes…kljub zunanji situaciji.

Zakaj ljudje ne marajo Boga? Ker so ponosni in želijo življenje organizirati po svoje, v to jih napeljuje hudič prek medijev in ostalih kanalov. Prav tako so Boga prikazali kot strogega in tečnega očeta, ki ne pusti zabave in svobode, kar je največja laž.

Ali bom še pisal članke? Ne vem.

Pričnite hoditi z Jezusom. Samo prek Jezusa lahko pridete do Boga in vsega dobrega. Življenje je lahko čudovito.

Iz mene tečejo reke žive vode…

Naj vas Bog blagoslovi.

 

Rudi Kirar, 16.6.2020

P.S. Ta svet je hudičev in malikovalski. Če zapustite ta svet, moderno civilizacijo, boste v celoti hodili z Jezusom.