Ste mrtvi ali živi?

Sveto pismo je knjiga o živih in mrtvih, o Bogu in hudiču. Sveto pismo nima veze s hudičevo cerkvijo. V  Svetem pismu dobite vsa navodila za pravilno življenje. V moderni družbi vlada hudič, satan. Zastrupljen zrak, hrana, voda, mediji, korporacije, odnosi, vse popularne informacije so napačne, resnica je ravno obratna.

Vse popularno je hudičevo delo.

Žene in možje (odlomek iz Svetega pisma)
1 Prav tako bodite, žene, podrejene svojim možem. Tako bodo tisti, ki niso pokorni besedi, pridobljeni že po vedênju svojih žena, brez besede, 2 ker bodo opazovali vaše strahospoštljivo, čisto življenje. 3 Vaš okras naj ne bo zunanji, v spletanju las, v navešanju zlatega nakita in oblačil, 4 ampak naj bo to rajši skriti človek srca v nepropadljivosti krotkega in tihega duha, ki je dragocen v Božjih očeh. 5 Tako so se namreč nekoč krasile tudi svete žene, ki so upale v Boga in so bile podrejene svojim možem. 6 Tako je bila Sara poslušna Abrahamu in ga je imela za gospodarja. Postale ste njeni otroci, če delate dobro in se ne pustite prestrašiti nobeni grožnji.
7 Prav tako možje! Z razumevanjem živite s svojimi ženami, v časti jih imejte kot nežnejša bitja, saj so skupaj z vami tudi one deležne milosti življenja. Tako ne bo vašim molitvam nič v napoto.

To je samo en primer, zakaj obstajajo problemi v odnosih. Berite Sveto pismo dlje časa in jasno vam bo.

Spijo tisti, ki v strahu sledijo sistemu. Budni so tisti, ki poslušajo le svoj notranji glas in živijo svobodno, zase, ne za dokazovanje drugim, ampak zase, svobodno, obenem pa ustvarjajo kaj dobrega tudi za druge.

Ljudje si v svoji ignoranci ne želijo priznati, da jih je sistem tako potegnil za nos, da je res vse tako zlagano. Strah jih je, kaj se bo zgodilo, če izstopijo iz sistema. Nič strašnega. Videli bodo, da je vse precej lažje in precej bolj radostno in zabavno.

To so nebesa na zemlji.

Mnogi so se podali na pot svobode, vendar so se svobode ustrašili in odšli nazaj v sistem.

V sistemu so mrtvi sledilci, kakor opisuje Sveto pismo.

Izven sistema so živi svobodnjaki.

Ljudje potrebujejo novo znanje, vendar si ne upajo poslušati.

Človek lahko živi samo na dva načina. Na pravi in na napačni. Hudič uči, da je vse OK, ampak ni! Če upoštevamo liberalni način, bomo trpeli za grehi. Vsi ljudje smo v osnovi konzervativni, moramo imeti pravila, moramo imeti moralno razsodnost, moramo imeti tradicionalno družino, kjer moški postavi temelje. To je edini način za dobro življenje. Svoboda je največje ujetništvo. Ko človek lahko počne karkoli si želi, ustvari največje neumnosti. Svoboda je osnova današnjega sistema.

 

Odlomek iz Svetega pisma…

1 Tudi vi ste bili mrtvi zaradi svojih prestopkov in grehov, 2 v katerih ste nekoč živeli na način tega sveta, ko ste sledili poglavarju oblasti zraka; ta duh zdaj deluje v sinovih neposlušnosti.

Poslušajte svoj notranji glas. To je vsa umetnost. Vaš instinkt vas bo vodil na pravo pot.

Nebesa so tukaj, na zemlji, izven sistema, izven vladavine.

Živite zase. Za svojo radost. Za svoj trenutek. To so nebesa. To je to o čemer govori Sveto pismo na vse možne načine. Nikoli ni bilo drugače. Vedno so isti problemi. Samo obrazi se menjajo in leta.

Hudič je prisoten v vladavini. Vedno je bilo tako in vedno bo. Cilj je to spoznati v tem življenju in živeti po svoje.

Zlahka se boste preživeli. Zlahka boste potovali po svetu. Zlahka boste ustvarili srečno družino in srečne odnose, če izstopite iz sistema in popolnoma razmišljate s svojo glavo.

Avtor: Rudi Kirar, 14.1.20120