Smisel tvojega življenja

Kdor bere Sveto pismo od začetka, lahko kmalu spozna smisel vsega življenja. Vedno je bilo isto in vedno bo, le da moderni svet (hudič) govori drugače, saj si želi voditi v skušnjavo narod. Vir vse moči je družina in preživetje družine. Vir vsega smisla je družina in preživetje družine. Ne kariera, ne ugled, ne zabava, ne osebna rast, ampak zgolj razmnoževanje in preživljanje. To daje človeku največji užitek in tudi edini užitek, ki je trajen in resničen.

Ljudje so živeli skupaj in ko so se pričeli prepirati, so morali oditi stran in drugje ustvariti novo družino. To je recept.

Ljudje so živeli v miru, potem so se vojskovali, nekdo je zmagal, potem so ustvarili novi rod. Gospod je nagradil nov rod.

Ljudje so živeli v miru, potem so se kregali, dobri človek je dobil nazaj dobro, slabi pa slabo, potem so ustvarili novi rod. 

Gospod je govoril, naredil te bom rodovitnega, iz tebe bodo prišli Kralji….

Celotna zgodba govori o miru, nemiru in razmnoževanju.

Gospod je dal bogastvo novemu rodu. V tem je tudi skrivnost bogastva. Dobili jo bodo nasledniki.

Če žena ni bila plodna, je možu dala deklo, samo da bi ona dobila otroka.

Hčerki sta spali celo z očetom, opili sta ga z vinom, ker v gorovju ni bilo nobenega moškega, samo da bi se rod nadaljeval.

Sveto pismo na vse načine kaže, da je vsa sreča v naslednjemu rodu, ki bo boljši in večji.

Zelo jasno kaže, da nihče ne sme vzeti ženske od katere srce že pripada drugemu.

Zelo jasno kaže, da mora biti človek bogaboječ. Delati čim več dobrega. Med tem pa ustvariti naslednji rod.

Jasno je, zakaj mora biti človek ponižen, saj je človek majhen delček v veliki sestavljanki, njegov naslednik bo precej močnejši, zato mora ustvariti čim več naslednikov. To je vse kar počne in kar sveto pismo opisuje. 

Počasi preberite vsaj prvih 30 zgodb in postalo vam bo jasno o čem govori cela knjiga vseh knjig.

Avtor: Rudi Kirar, 18.1.2020