Pameten moški

Brahmacharya, nofap, wise man movement, red pill movement so le nekatera znanja, ki jih zasledujejo pametni moški (redke ženske), ki imajo urejeno življenje, urejene finance, čustva, zdravje, prosti čas, osebno rast itd. So izpolnjeni v sebi. Obenem pa lahko hitro najdejo žensko, če si to želijo. Težava nastane samo, ker morajo opustiti idejo o zdravi tradicionalni družini. Feminizem je zajel večino žensk, satanistično programiranje, ki uči ljudi, da počnejo vse obratno od dobrega, je zajel večino sveta. Ženske nikoli niso želele biti močne in neodvisne, ampak nežne in soodvisne. Moški niso nikoli želeli biti mehki in soodvisni, ampak trdi bojevniki, svobodni umetniki.

Močna družina je glavni vir moči na tem planetu.

Pametni spoznajo resnico, sprejmejo resnico, živijo v skladu z resnico ne glede na odzive okuženih.

Pameten moški se lahko stara kot dobro vino. Vsako leto je pametnejši, vsako leto zna bolj uživati, vsako leto ustvari več, vsako leto je bolj privlačen nasprotnemu spolu. Ženske pa že po petindvajsetem letu postanejo zagrenjene, saj izgubijo večinsko vrednost na trgu, čeprav ustvarijo uspeh, v uspehu ne uživajo, zato se starajo kot sir. Znotraj trpijo z vsakim letom bolj, vendar vseeno sledijo okuženi družbi. To velja samo za tiste, ki se niso že v mladih letih poročile in ženstveno prepustile enemu izbrancu. Slednje lahko živijo zelo dobro do konca življenja.

Pameten moški je samostojni poti rasti ali pa najde zelo mlado in nedolžno dekle, ki je pripravljeno postaviti družino na prvo mesto. Gre za iglo v senu, ki jo najdejo le redki, če iščejo pametno in osredotočeno.

Pameten moški se osredotoča nase in samo nase. Ureja vsa področja življenja. Vsak dan preživi magično. Postavi se na mesto, kjer ga lahko opazi ustrezna samica. V naravi se samice nastavljajo in dajejo znake samcu. Skratka, tudi to igro so nam hudičevci predstavili na napačen način in zmedli narod.

Če počnete vse obratno, kakor vas uči družba, boste živeli precej dobro.

Pameten moški opazuje svoja bivša dekleta in bivša dekleta prijateljev. Čas pokaže svoje. Čez nekaj let vsa dekleta propadejo v sebi, še vedno pa živijo v iluziji feminizma, saj ne morejo prevrteti časa nazaj, zato si morajo lagati do smrti. Pameten moški pa čez nekaj let ustvari nove, neverjetne, vznemerljive zgodbe in postane še boljši. Čas pokaže svoje. Ampak brez discipline ne gre. Zato so zgoraj omenjene stvari osnovnega pomena. Večina moških ni pametnih, ampak neumnih. Mislijo, da nimajo vrednosti. Mogoče jih moderna družba zares označuje kot manj vredne, a ravno moški so ustvarili celo civilizacijo (in jo še vedno ustvarjajo). V semenu je vsa genialnost. Pametni se osredotočajo nase in samo nase. Ustvarjajo. Imajo hobije. Imajo projekte. Imajo miselnost. Imajo svojo samostojno, trdno pot. Mogoče niso najbogatejši, ampak imajo precej bogato, trdno in realno pot. To je največ, kar lahko pametni ustvarijo. Trdno pot.

Za ženske pa velja obratno. Lahko se nataknejo na trdno pot.

Pametne se nataknejo. Neumne plavajo v divjem oceanu v vse smeri in sčasoma utonejo.

Pameten moški razvija sebe na vseh področjih. Pameten sprejme svojo majhnost. Je realen. Ampak postane vsak dan malce večji. Ne dokazuje se sistemu. Magično preživeti dan je njegovo merilo. Živi zase. Ustvari svoj stil dela in zabave. Pametni se mu pridružijo.

Leto 2020 poteka v znamenju potovanj in odkrivanju novih dežel. Potovanja zbudijo, osvežijo in prerodijo.

Avtor: Rudi Kirar, 5.1.2019