Naj se zgodi Božja volja

Bil sem slep. Zdaj vidim. V Jezusu Kristusu je vse. Mi smo Božji otroci. Vedno se zgodi to, kar je Njegova volja. Če se pretvarjamo, da smo bogovi in skušamo urediti svoje življenje, bomo bili mrtvi z urejenim življenjem. Če bomo prepustili svoje življenje Njegovi volji in ga slavili, bomo izgubili staro življenje, stari človek bo umrl, vstal od mrtvih in po Jesusu prišel v večno življenje. Nebesa bodo tukaj na Zemlji. Mir v duši. Prave odločitve. Lepo življenje.

Ampak najprej je treba pustiti, da Jezus odstrani vse staro, vse mrtvo iz nas in ustvari v nas novo telo, v imenu Jezusa Kristusa, našega GOSPODA, edinega Božjega sina, našega Kralja, edinega odrešenika.

25 Kdor ima rad svoje življenje, ga bo izgubil; kdor pa sovraži svoje življenje na tem svetu, ga bo ohranil za večno življenje.

46 Jaz sem prišel kot luč na svet, da nihče, kdor veruje vame, ne ostane v temi.

34 Novo zapoved vam dam, da se ljubite med seboj! Kakor sem vas jaz ljubil, tako se tudi vi ljubite med seboj! 35 Po tem bodo vsi spoznali, da ste moji učenci, če boste med seboj imeli ljubezen.«

1 »Vaše srce naj se ne vznemirja. Verujete v Boga, tudi vame verujte! 2 V hiši mojega Očeta je veliko bivališč. Če bi ne bilo tako, ali bi vam rekel: Odhajam, da vam pripravim prostor? 3 Ko odidem in vam pripravim prostor, bom spet prišel in vas vzel k sebi, da boste tudi vi tam, kjer sem jaz. 4 In kamor jaz grem, poznate pot.« 5 Tomaž mu je rekel: »Gospod, ne vemo, kam greš. Kako bi mogli poznati pot?« 6 Jezus mu je dejal: »Jaz sem pot, resnica in življenje. Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni. 7 Če ste spoznali mene, boste spoznali tudi mojega Očeta. Od zdaj ga poznate in videli ste ga.« 8 Filip mu je rekel: »Gospod, pokaži nam Očeta in zadosti nam bo.« 9 Jezus mu je dejal: »Filip, toliko časa sem med vami in me nisi spoznal? Kdor je videl mene, je videl Očeta. Kako moreš ti reči: ›Pokaži nam Očeta.‹ 10 Mar ne veruješ, da sem jaz v Očetu in Oče v meni? Besed, ki vam jih govorim, ne govorim sam od sebe; ampak Oče, ki ostaja v meni, opravlja svoja dela. 11 Verujte mi, da sem jaz v Očetu in Oče v meni; če pa tega ne verujete, verujte zaradi del samih. 12 Resnično, resnično, povem vam: Kdor veruje vame, bo dela, ki jih jaz opravljam, tudi sam opravljal, in še večja kot ta bo opravljal, ker grem jaz k Očetu. 13 Kar koli boste prosili v mojem imenu, bom storil, da bo Oče poveličan v Sinu. 14 Če me boste kaj prosili v mojem imenu, bom jaz to storil.«

Če me ljubite, se boste držali mojih zapovedi; 16 jaz pa bom prosil Očeta in dal vam bo drugega Tolažnika, da bo ostal pri vas vekomaj: 17 Duha resnice, ki ga svet ne more prejeti, ker ga ne vidi in ne pozna. Vi ga poznate, ker ostaja pri vas in bo v vas.

19 Če bi bili od sveta, bi svet ljubil, kar je njegovo; ker pa niste od sveta, ampak sem vas jaz odbral od sveta, vas svet sovraži. 20

….

Danes sem videl novo nebo in novo zemljo. Videl sem popolno ljubezen, enost, videl sem ponižno, da moram biti točno tam, kjer sem.

Kasneje mi je starešina povedal.

SKRIVNOST SE SKRIVA V VERI.

Mislil sem, da bom verjel in videl nebesa, potem pa bom ostal v nebesih a GOSPODU je všeč, kadar verjamemo brez namigov, v puščavi.

Vero so religije uničile in ker so ljudje verjeli v malike in dobili nič, bi intelektualci rekli, da je vera brezvezna. Zato je ta skrivnost tako zakopana in se do nje dokopljejo samo tisti, ki se obnašajo kakor otroci, ki slepo verjamejo.

SLEPA VERA V JEZUSA KRISTUSA VAS PONESE V BOŽJE KRALJESTVO.

Pomembno je predvsem, da živimo po zapovedih.

Ponos ali domišljavost je prvi in največji greh.

Ponižnost nas vodi v večno življenje.

Odvisno je koliko svoje osebnosti odpremo Bogu in koliko se prepustimo, naj se zgodi Njegova volja.

Demoni so zelo formulistični. Če rečete npr. 

Preklicujem demona lenobe (ali karkoli) naj gre v imenu Jezusa Kristusa ven iz mene. Jaz sem Božji odrešenec. V imenu Jezusa Kristusa naj v meni tečejo reke življenja.

LASTNA VOLJA JE NESREČA!

Ali imate svoje cilje? To vas bo peljalo v nesrečo in v neizpolnjenost.

Molite, berite, ponavljajte Svete besede in opazujte, kaj je Njegova volja in kaj ni.

Tako boste živeli nebeško.

Aleluja.

Amen!

Odlomki:

Jaz sem te poveličal na zemlji s tem, da sem dokončal delo, ki si mi ga dal, da ga opravim.

29 Jezus mu je rekel: »Ker si me videl, veruješ? Blagor tistim, ki niso videli, pa so začeli verovati!«

 

30 Jezus je vpričo svojih učencev storil še veliko drugih znamenj, ki niso zapisana v tej knjigi; 31 ta pa so zapisana, da bi vi verovali, da je Jezus Mesija, Božji Sin, in da bi s tem, da verujete, imeli življenje v njegovem imenu.

Prosim, da bi se mi nekako posrečilo priti kdaj do vas, če je to Božja volja.

Vse te odlomke pišem zato, ker gre za Svete besede iz Svetega pisma, ki dajejo življenje, če jih berete.

Moje besede niso vredne nič v primerjavi s temi besedami.

Verujte.

Slepo verujte v Jezusa Kristusa in videli boste!

Bil sem slep. Zdaj vidim.

Še nikoli mi ni bilo moje življenje tako jasno v vseh praktičnih smislih vem, kaj naj počnem, kam naj grem v vsakdanjem življenju.

Pogumno.

Jasno.

Bil sem slep. Zdaj vidim.

Avtor: Rudi Kirar, 22.3.2020