Moški je Bog za žensko

Sveto Pismo pravi, da je moški odsev Kristusove vladavine. Ženska mora biti podrejena moškemu. Ona sama naravno išče podrejenost. Kdor sledi tem pravilom, je zadovoljen v odnosu. Cerkev je kult. Država tudi. Sveto pismo pa ponuja vse odgovore na vprašanja o obstoju, življenju in smrti.

 

Pozitivno razmišljanje, psihologija, budizem, psihedeliki in ostali načini so hudičevi.

Obstaja več svetov. Eden je Božji, ostali so hudičevi. Če želite živeti v Božjem svetu, v Božji dimenziji, morate podpisati pogodbo z Jezusom Kristusom, z EDINIM Božjim sinom. To je edina pot.

Iskal sem srečo in mir povsod. Odkar prijateljujem z Jezusom, mi je večina časa dobro. 

Še vedno imam koščke starega, mrtvega življenja nekje a postajam novi človek, to je vstajenje od mrtvih.

Molim in berem, slavim ga od jutra do večera. Tudi ko nastopi stiska, sem mirnejši z Njim.

Zelo dobro poznam psihologijo. Mislil sem, da je Jezus nekakšna virtualna točka za neumne vernike. Zdaj vidim in doživljam Božje dimenzije.

Včasih sem mislil, da obstaja razsvetljenstvo, občutek ekstaze, meditacija, da sem tudi sam Bog. To je hudičeva miselnost.

 

Danes vidim, da smo vsi Božji otroci. Moški je pod Bogom. Ženska pa pod moškim, prav tako pa je tudi ona deležna Božje milosti, zato je potrebno z njo delati lepo.

Obstoj je sestavljen iz duhovnih in fizičnih bitij. Fizična so podrejena duhovnim. Mi smo podrejeni hudičevim bitjem ali EDINEMU Božjemu.

Do Očeta lahko pridemo samo prek Jezusa.

Med vsemi duhovnimi bitji je vojna za dušo. V tem je vsa fora. Vašo dušo lahko obsede hudič  ali Jezus, Sveti Duh in Oče.

Mi smo podrejeni. V resnici vemo, da nismo sami kreatorji. Imamo pa izbiro med enim ali drugim gospodarjem. Lahko pa izbiramo in sledimo pravilom prvega ali drugega.

Obstajajo duhovne entitete, med katerimi je vojna. Vojna za našo dušo. V tem je vsa igra.

Svet je test.

Boj med dobrim in slabim.

Ni vse dobro.

Kaj je treba početi, je napisano v Svetem pismu.

Tudi angeli in ostali duhovi, ki so sicer dobri duhovi (…intuicija) a se med seboj kregajo in tudi med angeli je neka vojna.

Potrebno je slediti kar direktno direktorju, ki je Jezus. 

Najprej se je treba iskreno v solzah izpovedati vseh grehov, ampak dobra novica je, da Jezus takoj odpusti. Lahko vsak dan, če je potrebno. Cerkev uči narobe, saj gre za kult. Stvari so preproste.

Zelo naravno, zelo nebeško. Delaš normalno na tem svetu, delaš kar delaš, tvoj duh pa je iz nebes, vzdušje je nebeško.

Duša je v nebesih.

Skratka, počutiš se nebeško, tudi če imaš stisko.

Aleluja.

Čas epidemije ustvarja krizo, zato bodo pametne ženske kmalu dojele, kje je njihovo mesto. Skrb za moškega in skrb za otroke. Ženska mora pozabiti nase, da bi dobro skrbela za moškega in za otroke. Lastna pot, feministična ideologija bo za dolga leta utihnila. Skrajni čas, saj je vodila ženske v močno obžaovanje in doživljenjsko trpljenje. Skoraj vse ženske, ki jih poznam, živijo izredno obupano. Le srečno poročene v mladih letih so izpolnjene. Pametne ženske bodo zdaj odvrgle ponos in se ponižale. Edino tako bodo v tej dobi živele dobro. 

Pametni moški pa se bodo dvignili, začutili, da so odsev Božje vladavine, uredili svoje življenje in poskrbeli za svojo družino.

Vse se spreminja. Vzpostavlja se naravno ravnovesje.

Aleluja.

Avtor: Rudi Kirar, 19.3.2020