Krvoločna moč za življenje

Če imate 3 krat več testosterona, kolikor ga vam predpiše zdravnik ali kdo drug, ga imate ravno dovolj. Sicer pa poslušajte svoje telo. Ali imate toliko moči in motivacije, da vsakodnevno dosegate svoje cilje in sanje in ste večino časa dobre volje brez razloga? Če je vaš odgovor ne, potem nimate dovolj testosterona oziroma nimate dovolj energije na splošno. Vplivi zastrupljenega zraka, vode, hrane, uničujejo tudi testosteron, zato so ljudje tako prazni in brezvoljni. NI NORMALNO, ČEPRAV JE OBIČAJNO. NI NORMALNO, ČEPRAV JE OBIČAJNO. ŽIVALI SO MOČNE. ZELO MOČNE. MI SMO NAJMOČNEJŠA ŽIVAL, A IZGLEDAMO KOT POFUKANI PEDRI. Zastrupljeni imajo dovolj energije, da sledijo ukazom. Svobode se bojijo, ker so jih prestrašili, da je svoboda težka in strašna. Niti nimajo energije za svobodo.V svobodi je potrebno razmišljati s svojo glavo, a glava jim ne deluje dobro. Zato si ne upajo. Rešitev je testosteron. Pa ne jemljite samo ojačevalcev, ker so tudi marsikateri ojačevalci že uničeni. Ne bodite tako neumni. Potrebno je jasno opazovati svoje telo in v svoje telo vnašati dobro hrano. Vsaj delno surovo meso, surova jajca, surovo mleko + dopamin fast. Prav tako ne vnašajte v telo nič drugega, kakšnih tablet, saj so vsi tableti narejeni tako, da vam odvzamejo moč in vas še bolj zmedejo. Tableti, ki zdravijo depresijo, ravno povzročajo depresijo in otopelost. Skratka, pazite na vse, kar dajete v svoje telo. Sicer pa sami lahko presodite, kako se počutite, ko nekaj vzamete. Bodite sami svoj znanstvenik. Razmišljajte samo s svojo glavo.

Prav tako vam testosteron uničujejo mnenja drugih ljudi, ker so drugi še bolj izgubljeni, kot ste izgubljeni vi. Ironično pa po nasvete hodite drugim, ki so izgubljeni. Večina populacije blodi sem ter tja, zato je pomembno, da vsakdo prične razmišljati s svojo glavo. Četudi se kdaj odločite narobe, boste svoje napake sčasoma popravili a samo, če razmišljate s svojo glavo.

Ne verjemite ničemer in nikomur. Razmišljajte samo s svojo glavo. Testirajte, kaj deluje samo za vas.

 

Bogati prodajajo.

Revni kupujejo.

Bogati kupujejo ugodna oblačila in jih drago prodajajo revnim.

Revni kupujejo draga oblačila od bogatih.

Bogati prodajajo revnim draga oblačila.

Vidite, kako to gre?

Vse je iluzija.

 

Bogati se vozijo s slabimi avtomobili.

Revni kupujejo dobre avtomobile.

Bogati se kažejo v medijih v dragih oblačilih in dragih avtomobilih, v bistvu pa je to način, kako prodajajo revni množici drage obleke in drage avtomobile. V bistvu pa je danes tudi ugoden kos oblačila isto kvaliteten kot drag. Vsak avtomobil je danes dovolj dober in dovolj moderen. 

Seveda si tudi bogati kdaj privoščijo kakšno drago igračo a kupijo si jo samo za igro, ne pa zato, da bi se ob tem bolje počutili, tako kot to počno reveži, ki stalno hodijo v trgovine in gledajo po spletu, kako bi kaj kupili ali kako bi bili pred nekom ugledni. V bistvu pa se revni ukvarjajo z iluzijo. Navidezni ugled jim je naredil sistem bogatih. Zasledujejo neumnost. Zasledujejo to, kar ne zasledujejo niti tisti, ki jim to prodajajo – bogati.

Če se nekdo prijavi na kakšno tekmovanje, je tekmovanje priredil bogataš in od tekmovanja zaslužil 99% dohodka, revež pa je dobil pet minut slave in nagradni paket, ki mu da pet minut veselja, kasneje pa ga izčrpa še bolj.

Kdor uvidi resnico, se ukvarja s stvarmi, ki so zares pomembne.

ENERGIJA

ZDRAVJE

ZADOVOLJSTVO

SAMOSTOJNI DOHODKI

SVOBODA

IGRA

DRUŽINA.

OTROCI

LJUBEZEN

OBJEMANJE

PROSTI ČAS

PRIJATELJSTVO

ŽIVLJENJE

… 

V Svetem pismu je jasno napisano, da so mrtvi vsi, ki sledijo sistemu in živi vsi, ki živijo po svoje, kakorkoli, svobodno, vsak dan… Sveto pismo je knjiga, ki razlaga razliko med smrtjo in življenje, med peklom in rajem, med revščino in bogastvom, med slabim in dobrim. Vse je zelo preprosto, samo obrazi se menjajo in leta. Bog je rekel, da se moramo množiti, čim več množiti. To danes počnejo srečni (nerazviti svet) zato moramo to početi nujno tudi mi. Razmnoževanje je edina sreča.

Ker pa je program res tako, tako močan, je drastičen dvig testosterona nujen korak. Strah je odveč. Nihče vam nič ne more. Če se odločite za svobodo, boste svobodni. Danes je to zelo enostavno, saj je infrastruktura že postavljena, kadarkoli, iz kjerkoli, lahko postanete svobodni, takoj, v nekaj tednih. Ne uporabljajte interneta za brskanje po tujih vsebinah, ki vam jemljejo, ampak ustvarjajte svoje vsebine, ki vam dajejo.

Pa ne mislim samo na denar, ampak tudi na dobro voljo, zdravje, prijateljstvo in še marsikaj drugega dobrega.

Ne dokazujte se drugim, saj je to iluzija revnih. Počnite stvari zase, za svojo ustvarjalnost, obenem pa si privoščite tudi kakšno igračo, ampak igračo zase, samo zase. To je bogastvo. Da ne rabite nič, ampak uživate v kreiranju in dajanju.

Samo miselnost morate imeti. To je vse.

Na katero stran boste stopili?

Kdo sistem manipulira?

Vstopite v svobodo.

Nič strašnega se vam ne more zgoditi, če delate za svobodo. Morda boste imeli občasno kako težavico, ampak ta težavica bo minila, če pa živite kot revež, pa imate težave vsak dan, živite slabo, celo življenje, za pet minut slave, ki vam vzamejo dušo in telo za vedno.

Bogat je orangutan. Eno uro dnevno lovi, ampak lovi krvoločno, ostale ure počiva v naravi, v djungli, v raju. Ne ukvarja se z dokazovanjem in s sistemom.

Bogat je lev. Eno uro dnevno lovi oziroma mora levinja loviti večino zanj, on vskoči samo, če njegovo družino napade drug lev. Takrat mora ubiti pofukanega prasca. Bori se z drugim levom, ampak bori se krvoločno, prasca ubije, ostale ure počiva, v djungli, v raju. Ne ukvarja se z dokazovanjem in s sistemom. Živi v raju.

Vidite zdaj rešitev zase?

 

Avtor: Rudi Kirar, 15.1.2020