Hudič in Bog

Berite Sveto pismo od začetka sami in vse vam bo jasno. Hudič je vsakdo, ki sledi hudiču. Hudič je vlada. Hudič je vse, kar je moderno, nenaravno, tekmovalno. Bog je notranji glas, intuicija, srce, ki ne potrebuje veliko, ampak živi radostno, v raju. Ljudje sami prodamo svojo dušo hudiču. Zemlja je nekakšen test. Ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Ko poslušamo notranji glas, smo pri Bogu. Skušnjava je, ko podpišemo pogodbo hudičem. Vedno moramo mi priti k hudiču in z njim skleniti dogovor, pisni dogovor. Velikokrat pisno podpišemo in šele nato hudič opravi svoje delo. Lahko pa razmišljamo s svojo glavo, živimo v raju, imeli bomo dovolj za preživetje in za radostno življenje. Hudič je vsa trgovina. Seveda smo skupaj ustvarili takšen svet, vsi smo odgovorni, zato moramo pametni postopoma odhajati od hudičevega sveta, ki je lažen.

V Svetem pismu jasno piše, da mora imeti vsakdo čim več otrok in Bog bo z njim. Svojo energijo ima izključno za delanje otrok. Ko nastopi potreba, dela otroke ali pa svojo energijo uporabi za lastno preživljanje in za srečno in skromno življenje.

Ko je nekdo v stiski in ponižen, je Bog z njim. Ko se nekdo bogati in hvali, proda svojo dušo hudiču.

Dobro se z dobrim vlada. Tudi ko je vladar dober s podložnikom, se vladarju godi dobro, Bog je vladarju namenil košček božje iskre in božje nagrade. Bodi ponižen.

Nekdo, ki je po krivici obdolžen ali po krivici izgubi imetje, bo vse dobil nazaj, saj se na koncu vse vrne tako dobremu, ponižnemu, kot slabemu, ki je prodal svojo dušo hudiču.

Cela zgodovina je enaka. Eni so vladali drugim. Drugi, ki so se pustili, so prodali dušo hudiču. Tretji, ki so odkrili resnico, so postali budni in so živeli posebej, zase, v raju ali pa vsaj delno v raju.

Ko te nekdo prosi za pomoč, se ga moraš usmiliti, sicer ne poslušaš glasu božjega.

Vladar vedno straši podrejene in oni se prestrašijo, takrat se vpeljejo v skušnjavo, takrat sklenejo z njim pogodbo, samo da preživijo, v današnjih časih je to šola, služba, splav, feminizem, dokazovanje drugim, hudič dobiva, človek izgublja. Če pa človek živi samostojno, se sam izobražuje po svoji vesti, dela svoj posel, ustvari mnogo otrok, ženska je ženstvena, moški je možat, sta ponižna, a razmišljata s svojim lastnim srcem, živita dobro in radostno.

Spoznajte resnico in resnica vas bo osvobodila.

Ko človek iskreno zajoka, dovoli glasu božjemu, da spregovori in spozna resnico.

Vladarji so vedno strašili ljudi, da bo prišlo do lakote ali v današnjih časih do kakršnega koli pomanjkanja v obliki denarja ali v obliki slave, so ljudje tako prestrašeni, da prodajo svojo dušo hudiču in nato brez duše v pravilih hudičevega sistema živijo do konca živih dni. Zato je njihovo življenje živi pekel.

Trgovina je hudič.

Seveda smo sami soustvarili takšen svet, zato ne smemo samo kriviti hudiča, saj imamo tudi sami greh, temveč postopoma delati čedalje več dobrih del in počasi odhajati ven iz sistema v svobodo, nazaj k naravi.

Božji človek živi v naravi, je povezan z naravo, lahko se veliko sprehaja, bere Sveto pismo, ki ga vedno in znova daje nazaj na pravo pot, ga ne pelje v skušnjavo, nazaj v moderni svet. Ali je takšnemu človeku dolgčas? Nikakor ne. Takšen človek živi. Vsaka ura je njegova ura. Živi. Razmišlja. Malo časa dela za preživetje, veliko časa uživa ampak uživa za svoje lastne užitke in ne zato, da bi se dokazal drugim okuženim.

Moderni svet je iluzija. Denar je iluzija. Človek ne rabi nič, da v naravi preživi. Narava je Bog. Mesta so hudič. Če si v naravi ljudje želijo poslušati, kar govorijo v mestih, so prodali dušo hudiču. Velika večina ljudi je okuženih.

Človek ne sme samo govoriti resnico ampak tudi živeti resnico, sicer je hinavec. Danes lahko dobri mož spozna dobro dekle tako, da sam živi kot dobri mož. Ponižno, iskreno, božje, stran od hudiča. Postopoma.

Človek, ki služi denar, lahko opazuje način, kako ta denar služi. Po intuiciji ali božjem šepetu bo dobil informacijo, kako naj denar služi, da bo denarja dovolj in ne preveč. Denar je lluzija ampak v to iluzijo tako močno verjamemo, zato moramo od iluzije odhajati postopoma, ampak z dejanji, strumno in odločno.

Srečno življenje se ne skriva v lažnjivih modrostih duhovnih gurujev. Dolgo časa sem rabil, da sem odkril resnico, da je tudi Sadhguru in podobni bolj hudičev, kakor božji. Zakaj? Ker govori laži. Če bi govoril resnico, ne bi mogel prodajati svojih seminarjev. Nihče ne more govoriti resnico in prodajati znanja. Resnico lahko človek podaja samo brezplačno in vseeno bo težko našel ljudi, ki bi ga poslušali. Ljudje nekako vedo, da je svet v katerem živimo hudičev, ampak so prestrašeni, zato raje poslušajo hudiča, ki jim govori, da so njihova zla dejanja dobra, kakor pa človeka, ki oznanja resnico, ki spozna kaj je dobro in kaj je slabo. Zato so tudi skoraj vsi duhovni modreci lažnjivi in človeka spravijo v skušnjavo.

Najhitreje človek zraste in spozna resnico tako, da posluša svoj notranji glas in je s samim seboj. Sveto pismo je zadnja knjiga, v kateri sem pričakoval, da bom spoznal mnoge resnice, a je obenem tudi edina knjiga, ki jo lahko komurkoli priporočam. Izmed vseh 300+ prebranih knjig je Sveto pismo edina knjiga, ki je resnična. Berite čim starejšo izvedenko Svetega pisma.

Včasih so imeli ljudje živino in hrano doma. Danes smo hrano predali vladarjem, da v hrano dajejo strup, mi pa smo zasužnjeni. Za svoje dobro počutje moramo skrbeti, kaj vnašamo v svoje telo. Vse, kar vnašamo v svoje telo, vključno s tableti, nas naredi šibke, zato še lažje pademo pod vpliv hudiča vladarja.

Včasih sem mislil, da moram rešitev najti na Youtube, danes občasno tudi pogledam kako nemoderno vsebino, moderne se izogibam, pa še pri nemoderni sem zelo, zelo pazljiv. Razmišljanje s svojo glavo. Poslušanje srca. To je božje.

Človek lahko dela za denar ali iz ljubezni.

Človek lahko dela za slavo ali iz ljubezni.

 

Če je osredotočen, da ljudem da nekaj dobrega, bo dobro nagrajen. 

Strah pred izgubo denarja je hudičevo in vodi v skušnjavo. Kogar je česa strah, bo prodal svojo dušo hudiču. Zaupal vladi.

Kdor je prestrašen, ni iskren do sebe, si ne upa biti to, kar je. Majhen, ponižen človek, v kateremu bije srce in če posluša svoje srce, četudi je reven, je njegovo srce radostno in lahko naredi mnogo otrok, kar je edino, kar ga izpolnjuje.

Če človek poseduje preveč, ga doleti nesreča, saj ne dojame, da že zdaj živi v raju.

Ima vsega v izobilju. 

Narava je Bog. 

V naravi je vse.

V mestih ni nič.

Mrtve oči.

Prazne duše.

Živi mrtveci hodijo.

 

Miselnost se mora spremeniti.

Strah pred izgubo denarja ali slave je pekel.

Živimo v raju, če smo povezani z naravo.

Če če jemo pravo hrano, smo bolj povezani z naravo o čemer tudi jasno nakazuje Sveto pismo.

Spočeti novo življenje v svet je božje.

Dajati povdarka na trgovino je smer mrtvih, hudičevih.

Ženske programirajo, da morajo hoditi v trgovino, saj so notranje prazne, zato še bolj sledijo hudiču, trgovini.

 

Potrebno je izobraziti ljudi. Potrebno jim je govoriti resnico. Potrebno jim je povedati, kako se vladar dela norca iz njih in da lahko zaživijo po svoje, v raju, božje.

Podjetniki živijo bolje, saj so vzeli vsaj delno življenje v svoje roke. Vedo od kje prihaja denar in kam gre denar. Če pa so na denar navezani, kupujejo stvari, služijo veliko, kupujejo še več, zato so z eno nogo svobodni, z drugo nogo pa so spet pri hudiču v ujetništvu. Cilj podjetništva je samo ta, da podjetnik lahko vedno preživi, če zna prodajati sam, namesto, da vlada zanj prodaja in tako ima možnost živeti v polnosti svobodno, ampak svoboden naj bo tudi z drugo nogo. Naj ne kopiči bogastva, ampak naj živi ponižno, ampak ljubeče, ustvarja velike družine, naj se igra z otroki, naj izobražuje otroke, naj ustvarja lastno hrano za družino, naj ne pošlje otrok hudiču v šolo, saj bo hudič otroka naredil še bolj hudičevega, neumnega, praznega, prestrašenega, vodi ga v skušnjavo.

Ljudje, ki preveč razmišljajo, gredo k hudiču. Ko človek nekaj začuti s srcem, to zasleduje. Pika. Sicer raje počiva in radostno uživa. Živi v raju.

Intuicija…

Srce je lahko napolnjeno le z upoštevanjem zakonov iz Svetega pisma.

Pravi modreci delajo vedno brezplačno, nikoli se ne oglašujejo.

Okuženi ljudje želijo slišati nežno, da kar počnejo, je kar v redu. 

Pravi modrec bo govoril zelo strogo. Ločil bo med dobrim in slabim, zato ga marsikdo ne bo želel poslušati.

Slabe navade so slabe.

Slaba dejanja so slaba. Pika.

Človek ne bi smel NIKOLI verjeti nikomur. Niti vladarju, niti podložniku, niti prijatelju, niti partnerju, niti mami, niti očetu, niti bratu, niti sestri, niti nikomur, čeprav oznanja resnico napisano črno na belem. Človek bi vedno moral v tišini poslušati glas SVOJEGA SRCA in ravnati skladno s svojim srcem. To je edina prava pot. Nasveti so v redu, ampak vedno narediti po svoje.

Walk the walk, talk the talk.

Živite resnico, samo tako ne boste hinavci.

Bodite sprememba, ki jo želite videti.

Človek ve sam, kaj mora narediti, intuicija mu šepeta, zaupati mora le intuiciji. Ne gre za nek nepraktičen nasvet, ampak za zelo praktičen nasvet.

Naša krivda je, da smo skupaj ustvarili takšen svet.

Spolnost in vse kar nakazuje na spolnost ali vzburjenost, je hudičevo delo. Spolnost je ustvarjena samo zato, da ustvarja otroke, vse živali to vedo in živijo v raju, samo mi smo prodali svojo dušo k hudiču. Vse oprijete obleke so hudičevo delo, saj v ljudeh vzbujejo vzburjanje, ki je mišljeno samo za rojevanje otrok. Seveda tega večina ne bo želela sprejeti, a poenostavljeno povedano govori Sveto pismo o tem: Vse, kar je naravno, je v redu. Vse, kar ni naravno, prisiljeno, za filanje ega, je hudičevo. 

Svetega pisma vam ne bo mogel razložiti noben teolog in noben župnik, saj so oni med prvimi okuženimi, ki Sveto pismo razlagajo narobe. Skratka, vsa vladavina je okužena, zato se človek lahko zateče samo k sebi.

Zakaj je Sveto pismo prava knjiga? V bistvu ne vem. Ampak deluje. Važno je, da deluje.

Dober moški ima v sebi mir, pogum in svetlobo. Se ne hvali, je ponižen, hvaležen, spoštljiv, se odmakne od trgovine, vlade, slave in se potopi v raj narave.

V Ameriki so Amiši dosegli nivo ta svobode. Gre za religiozna plemena, ki živijo v naravi. Upoštevajo božje zakone in ne upoštevajo človeških zakonov. Obstajata dva zakona. Božji, ki je opisan v Svetem pismu, ampak samo, če človek prebere Sveto pismo od začetka do konca, bo dobro razumel božji zakon in se ravnal po njem. Človeški zakon, ki ga je postavila vlada, mediji, moda in vse ostale moderne stvari, so izmišljeni zakoni, zatorej hudičevo delo. Dajejo kratke užitke za doživljenjsko nesrečo.

Kako živeti v rajskem vrtu?

Živite obratno, kakor govori večina.

Opustite trgovino, medije, vladavino, kar vas dela nesrečne, prestrašene in prazne.

Ostalo bo življenje.

Živeli boste v rajskem vrtu.

Ni vprašanje, kaj dodati v mrtvo življenje.

Vprašanje je, kaj odvzeti.

Če odvzamete slabo hrano in vse ostalo, kar vnašate in nanašate v svoje telo, boste postali srečnejši

Življenje je nekakšen test. Boste izbrali naravo ali hudiča?

Vsak dan imate skušnjave.

 

Amiši ne registirajo svojih otrok, zato država nad otroki nima vpliva. Da, to je možno narediti. S hudičem morate sami skleniti pogodbo. Vedno morate podpirati. Če ne podpišete, vam hudič ne more nič. Upoštevati pa morate vsaj božji zakon, da vas bo varoval. Da pa to ni en kup izmišljenih zgodbic, mora človek narediti svojo raziskavo.

Pameten človek študira Sveto pismo, ki je božji zakon in državne zakone, ki so človeški zakonik. Ko enkrat dobro razume tudi človeške zakone, kaj hitro ugotovi, da gre za hudiča in ne obstaja nobenega zakona, ki bi komurkoli zapovedal, da mora otroka registrirati. Zato takšnega otroka ne mora preganjati nobena institucija, ker v očeh institucije ne obstaja.

Če bi Amiš v trgovini kradel, ga policija ne more zapreti, ker ni registriran nikjer. Da, tako neumni so zakoni. Če človek ne podpiše pogodbe s hudičem, živi v rajskem vrtu. Seveda pa Amiš tega nikoli ne bi storil, ker sledi božjemu zakonu. Potrebno je slediti enemu ali drugemu. Če človek ne sledi nobenemu, je še bolj izgubljen.

Ko človek prejme rojstni list, je pod vplivom zakonov hudiča, ampak hudič mu ni nikoli zapovedal, da to MORA storiti. Ne obstaja enega zakona, ki bi človeku to zapovedoval. Vidite, tako močna je hipnoza hudiča.

Ko človek prejme svojo davčno številko, je pod vplivom hudiča. Marsikdo ne ve, da lahko svojo davčno številko vrne nazaj k hudiču. Pogodbo lahko prekine. Seveda. To so zelo konkretne akcije, ki jih lahko naredi človek, da bi postal svoboden in potem ne obstaja človeškega zakona, ki bi ga lahko preganjal, saj v očeh hudiča ne obstaja.

Gre za nekaj radikalnih resnic, ki so hipoma izvedljive v praksi. Človek gre lahko postopoma stran od človeških zakonov proti božjim zakonom.

Tako živeti v rajskem vrtu… 

Avtor: Rudi Kirar, 19.1.2020