Fokus

Če želimo doseči nadpovprečne rezultate na katerem koli področju, moramo biti sami ali v krogu sodelavcev. Odrekanje od vsega ostalega, je pomembno. To je disciplina, ampak brez discipline, ne moremo dosegati nadpovprečne rezultate. Internet je ena izmed najhujših oblik uničevanja fokusa o kateri se premalo govori. Dopamin fast je zato po mojem mišljenju nujna disciplina. Odstranjevanje vsega, kar vam ne koristi na vaši poti, je nujno. Prava miselnost je pomembna in miselnost vam lahko uniči vsaka stvar. Zelo dober opis miselnosti uspešnih tukaj. Nadpovprečni uspeh je osamljena pot, zato se morate sprijazniti s samoto, razen če hodite v običajno službo ali v običajno šolo. S tem si kupite navidezno varnost in doživljenjsko dolgočasje, vendar dobite vsaj redno plačo. Večina se odloči za to pot in to je v redu. Kdor hodi v službo, potem tudi na drugih področjih razmišlja podobno kot ostali. Čeprav ima kreativne ideje, nima poguma, da bi izstopil iz tega kroga.

Če si želite dosegati nadpovprečne rezultate, boste morali delati popolnoma obratno od večine. Primer za ženske: Kontracepcijske tablete in tablete, ki jih predpisujejo psihiatri, so bistven del za zmedo v ženskah – zato uničujejo možgane in povzročajo tudi nekontrolirani estrogeni bes. To je velika zamolčana skrivnost. Ženske so hipnotizirane. Primer za moške: Pornografija in redna ejakulacija uničita bistven hormon v moškemu. Samo nasvet. Počnite vse obratno od večine, pa boste živeli dobro. Prav tako ne glejte popularne vsebine na internetu, saj je večinoma vsa vsebina zlagana zato, da bi vi ostali tam dol v povprečju. Postanite sam svoj znanstvenik. Razmišljajte s svojo glavo. Preizkušajte in obdržite kar deluje. Lahko vam pa povem, da se vse prične z energijo in pozitivnimi čustvi, kar pa se definitivno ne doseže s pozitivnimi mislimi in podobnimi neumnostmi, temveč s pravo prehrano, ki mora biti živalskega izvora (zelo carb). Ko imate urejeno energijo in čustvena stanja, lahko organizirate dopamin fast, kar vam da neverjeten fokus. Če ste cel dal lačni dopamina in hrane, boste ogromno naredili, avtomatično boste počeli to, kar morate početi, avtomatično boste zavohali pravo pot.

Če storite samo to, ne boste rabili prebrati nobene knjige oziroma boste tu in tam kaj prebrali kot dodatno zanimivost, ampak osnova je vedno v vas, v pravi prehrani, v nadzoru hormonov.

Resnična pot do uspeha ni tako romantična, vendar deluje.

Avtor: Rudi Kirar, 12.11.2020